Vid retur måste varan sändas tillbaka till oss i oskadat skick och obruten försegling. När vi har mottagit din retur kommer vi att makulera din faktura, eller återbetala det belopp du har betalat. Skicka ett mail, inom 14 dagar från det du tog emot försändelsen, till info@functiooptima.se och meddela oss ordernummer, vilka varor du vill skicka tillbaka samt summan inklusive moms. Vi mailar då information om hur ni returnerar produkten.

Observera att returportot och emballage alltid betalas av dig som kund.

Returen skickas till:

Functio Optima AB
Box 2002
612 02 Finspång
Sweden

OBS! Maila oss alltid innan ni returnerar en produkt.

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du tagit emot varorna. För kosttillskott, hygienartiklar och förbrukningsartiklar gäller inte ångerrätten om förpackningen är bruten. Vid retur står du som kund för eventuella skador som kan uppstå under transporten. Observera att returportot och emballage alltid betalas av dig som kund.

Ej uthämtat paket

Du har 14 dagar på dig att hämta ut paketet efter att du tagit emot en avisering. Därefter går paketet i retur till oss och vi blir tvungna att debitera en avgift på 150 kronor plus fraktavgift för hantering av outlöst försändelse.